Biznes i reklama

Jak zagospodarować miejsce w przyczepie gastronomicznej?

Przyczepa gastronomiczna to doskonały pomysł na biznes plenerowy. Idealny na duże koncerty, wydarzenia organizowane przez miasta, a nawet codzienne dostarczanie żywności w miejscach dużego ruchu, takich jak dworce czy uczelnie. Problem polega jednak na przestrzeni takich przyczep. Wolnego miejsca jest niewiele, tymczasem konieczne jest tam zmieszczenie najważniejszych urządzeń i narzędzi gastronomicznych. Jak tego dokonać?

Wszystko pod ręką

W wypożyczalni przyczep gastronomicznych nie dowiesz się, jak zorganizować przestrzeń w jej wnętrzu, a dostępne miejsce trzeba maksymalnie wykorzystać. Dobrze sprawdzają się w tym celu rozkładane elementy, które po zakończonym użytkowaniu można złożyć (np. stół). Świetnie sprawdzają się również elementy przesuwane, a nie otwierane (np. szafki kuchenne).

Zostaw komentarz

Pola wymagane zostały oznaczone gwiazdką*

osiemnaście − jeden =